Blerona Zeqiri me grim e thonjë të gjatë duke luajtur tenis

Blerona Zeqiri po duket shumë ndryshe, në fakt më ndryshe se gjithmonë dhe kjo për shkak të humbjes së peshes, por edhe dhëmbëve.

Prezantuesja e “1 kafe prej shpisë”, prej se u dobësua, gjatë gjithë kohës po e nxjerr barkun në fushë.

Epo, po bënë diçka që nuk ka mundur ta bëjë më herët dhe tani sikur po abu.zon pak me këtë gjë.

Në esencë, stili i Blerones mbetet shumë elegant e ekstarvagant, madje edhe në fushë tenisi, ku ajo ka shkuar me thonjët e gjatë e me “full” grim.