Bleronës i ‘këputet’ beli në midis

Blerona Zeqiri është ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë një femër e dalluar, ajo gjithë kohën kalon në lajm dhe merr vëmendje të madhe.

Gjithmonë e shohim duke realizuar ndryshime të shumta tek vetja, dhe gjithmonë dallohet me femrat e tjera.

Këtë herë, me veshjen që ka berë duket sikur beli i saj iu ka këputur në mes.

Ju pëlqen?