Bora Zemanit i bëhet zemra mal

Bora Zemani para disa mujash ka qenë pjesë e fondacionit ‘Fundjavë ndryshe’, për të bërë thirrje gjithë njerëzve për të ndihmuar një vajzë të vogël.

Bleona e vogël vuante nga një sëmundje shumë e rëndë, sëmundje kjo që kushtonte shumë dhe ishte e pa përballueshme për familjen e saj.

Thirrja e Borës për Bleonen si duket është dëgjuar dhe është parë nga shumë njërëz vullnetë mirë dhe kanë kontribuar me mundësit e tyre për shërimin e saj.

Të hollat për shërimin e saj janë grumbullar, dhe kjo gjë e ka lumutuar tej mase Borën, pasi e mbajti premtimin që ia bëri vajzës së vogël, se ajo do te sherohej, Bora po ashtu kishte shkuar në spitalin ku ajo po qëndronte, dhe po e perqfonte gjatë gjithë kohës.