Borës ja then zemrën Alvisa

Bora është pyetur mjaftë shpesh se kë e ka të preferuar nga vajzat në Përputhen , por asnjëherë nuk ka thënë ndonjë emër.

Për të gjitha vajzat ajo ka thënë se i do pa masë dhe nuk mund t’i ndajë asnjëherë, shkuan”Kosovarja”.

Situata me Alvisën bëri bujë të madhe mediatike për shkak të raporti të saj me ish të dashurin, ku u deklarua se ajo u dhuna nga ai, dhe si duket Borën kjo gjë e ka prekur jashtë mase shumë.

Alvisa po qante gjatë gjithë kohës dhe Bora ishte ajo që shkoi tek Alvisa dhe i mbate dorën dhe mundohej t’i jepte kurajo ./Kosovarja/