Brenda dhomës së gjumit të Liberta Spahiut

Liberta Spahiu është një përdoruese e rregullt e rrjeteve sociale.

Ashtu si pjesa dërrmuese sot, edhe moderatorja është e “mvarur” nga Instagrami.

Përveç aktiviteteve profesionale, sjell edhe imazhe të ndryshme nga përditshmëria e saj.

Liberta ditën e sotme e nisi nga dhoma e gjumit, duke postuar një fotografi nga aty, një dhomë komode dhe e rregulluar me shumë shije.

“Përshëndetje!”, ka shkruar Liberta sipër fotografisë ku me sa duket është dhoma e saj e gjumit.

Ndryshe, prezantuesja atr akti ve vazhdon të jetë pranë shikuese me emisionin e saj të përjavshëm “Prive”.