Brenda shtëpisë luksoze të Bleros dhe Afronës

Blero dhe Afrona po festojnë 6 vite bashkë.

Dyshja simpatike janë kthyer në Kosovë për të festuar.

Është Afrona ajo e cila ka ndarë ca imazhe duke treguar se si është rregulluar sonte tek sa darkojnë me Bleron.

Por, vëmendje mori edhe ambienti përreth saj, një shtëpi luksoze me orendi moderne.

Kjo është foleja në të cilën do të jetojnë Afrona e Blero bashkë me fëmijët e tyre të ardhshëm./Kosovarja/