Brenda shtëpisë luksoze të Zaimina Vasjarit

Zaimina Vasjari ka një jetë luksoze e të cilën nuk heziton ta tregoj edhe në postimet e ndryshme në rrjetet sociale.

Edhe sot ka festë në shtëpinë e saj ku ajo sjelli disa foto nga oborri i shtëpisë.

Motra e Zaiminës, Beliola sot ka ditëlindjen dhe me këtë rast ajo ka organizuar festën në oborrin e shtëpisë pranë pishinës ku shihet një tavolinë të dekoruar me shije.

Ndërsa më herët Zamina bëri urimin për motrën përmes një foto nga fëmijëria.