Breshër i madh në Klinë

Breshër i madh ka rënë sonte në Komunën e Klinës.

Në disa pamje të dërguar nga një lexues, shihet topa të mëdha të breshërit që ka rënë në këtë komunë.

Gjithashtu, gjatë ditës, ka rënë breshër edhe në qytete të ndryshme të vendit.

Në Ferizaj, gjatë pasditës ka pasur gjithashtu reshje të breshërit.

Në anën tjetër, Instituti Metorologjik i Kosovës, ka paralajmëruar disa më parë, që ditën e martë dhe të mërkurë do të ketë reshje të shiut, të shoqëruara kohë pas kohë edhe me rrufe dhe me breshër.

https://www.facebook.com/gazetablic/videos/895888430925901/?t=19