Bruno dhe Floriana festojnë 1-mujorin e zyrtarizimit të lidhjes

Bruno dhe Floriana shënojnë një mujorin e lidhjes dhe largimit të tyre nga emisioni i dashurisë “Përputhen”.

Me këtë rast të veçantë Bruno ka publikuar një foto me Florianën ku çifti duken shumë të lumtur.

Bruno e ka marrë në krah partneres dhe ka shkruar krah fotos datën simbolike: ‘19.04.2022’.

“Jemi shumë mirë.

Për një mujorin e urova dje në 12 të natës”, tha ai në një intervistë për “Shqipëria Live”.

Bruno dhe Floriana kanë treguar në intervista se nuk ka ndërmend të marrë hapa të mëdha dhe po shijojnë lidhjen e tyre në privatësi.