Bundestagu diskuton për kufijtë e Kosovës

Kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel e Presidenti i Francës , Emanuel Macron, nuk kanë hequr dorë nga një plan i tyre.

Ministri i jashtëm gjerman, Heikko Mass, ka thënë se dy liderët kryesorë të Bashkimit Evropian, e kanë në top agjendë rikthimin në tavolinën e dialogut dhe pajtimin mes Kosovës e Serbisë.

Por në fjalimin e tij në Bundestag, ky e bënë të qartë se ata refuzojnë ndryshimin e kufijve, si rezultat i marrëveshjes finale, kosovaro-serbe.

Shiko Videon: