Burri i Adelines e shëtit me sajë Uliksin

Ata po e shijojnë këtë kohë në maksimum, duke dalë në vende te ndryshme.

Punë dhe argëtim.

Kështu po ecë kjo kohë për familjen e Adelines dhe Valit.

Val Krasniqi, bashkëshorti i këngëtares së famshme, duket të jetë mjaftë i perkushtuar rreth të biri.

Shëtitja e tyre e fundit në borë, duket e mrekullueshme. Vali, shihet duke e shëtit me sajë të birin simpatik, Uliksin./kosovarja