Vjosa Osmani: Unë jam sherifi ktu

Në Kuvendin e Republikës së Kosovës është nxe hur de bati mes kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmanit, dhe deputetit të LDK’së, Kujtim Shalës.

I gjithë de bati është nxi tur pas ndërhyrjes që Osmani ka bërë në fjalën e ministres Meliza-Haradinaj Stublla e e cila po kriti konte qeverisjen e Albin Kurtit.

Shala i ka thënë Osmanit se nuk mund të ndërhyjë dhe të bëjë komente të fjalimeve që bëhen në Kuvend dhe që s’i lejohen po.zicionimet politike.

“Provat që ju mundoheni t’i para.qisni kundër qeverisë janë të mjaftueshme.

Por ju s’mund të bëni komente politike, sepse nuk e lejon procedura”, ka thënë Shala.

Derisa Osmani ka qenë shumë e ash për duke i thënë Shalës se s’jeni mësuar me kryetar të Kuvendit që respektojnë rregulloren e Kuvendit.

Ajo ka thënë se deputetët e LDK’së janë mësuar me kryetar Kuvendi të cilët i kanë quajtur edhe pjesë ban dash.

“Ju jeni mësuar me kryetar të Kuvendeve që i keni quajtur pjesë të ban dave, dhe tashmë s’mund të duroni një kryetare që respekton rregulloren.

Ju duhet të mësoheni sepse siç thonë amerikanët “There is a new Sherif in town.

Duhet ta harroni që unë drejtoj seanca vetëm në mënyrë teknike”, ka thënë ajo.