Çfarë e bëri Kallashin të ndryshoj kështu?

Kallashi në kohën kur është shfaqur si valltare ka marr vëmendje të madhe të madhe, e po ashtu kritika të shumta pasi që në vendin tonë më parë nuk ka dalë një valltare publikisht.

Mirëpo, Kallashi si një femër me shumë vetëbesim dhe gjithmonë vetja para kamerave nuk ka hezituar asnjëherë të thotë atë që ajo bënë.

Me kalimin e kohës, Donjeta ka ndryshuar shumë, sidomos në paraqitjet e saj.

Veshja ka qenë ajo që ka rënën në sy më shumë tek ajo, mirëpo a mungojnë asaj ajo kohë?

Nëpër rrjetet sociale të sajat nuk ekziston asnjë veshje e cila e bënë atë të duket  e ekzagjeruar.

Si duket kohët e vjetra nuk i bëjnë më përshtypje aspak asaj./Kosovarja/