Çfarë femrash i pëlqejnë Blerim Destanit?

Aktori ynë që po bën famë edhe nëpër botë , Blerim Destani, është edhe i pëlqyeri i femrave, e besa shumë prej tyre gjithandej e duan që ta kenë në krahë.

Se, cilat tipare janë ato që ai i vlerëson më shumë te një femër , ja ç’thotë Blerimi:

Mua asnjëherë nuk më ka interesuar dhe as që më intereson pamja e jashtme apo ambalazhet, por vetëm përmbajtja.

Nuk merrem me thesin, por me drithin që ka brenda thesi.