Çfarë i bëri bashkë Fifin dhe Morena Tarakun

Morena Taraku dhe Ffi po qëndojnë bashkë me njera tjetrën prej disa ditësh.

Në rrejtet sociale ,ato po qëndojnë mjaftë aktive me postime me njëra tjetrën.

Ndoshta po përgatiten për ndonjë projekt muzikor të përbashkët, ose janë mikesh të mira dhe po kalojnë momente së bashku.

Nuk kanë treguar, por nga postimet duket se po kalojnë për mrekulli./Kosovarja/