Çfarë i ka mbetur merak Remzie Osmanit në këtë jetë

Këngëtarja e njohur Remzie Osmani po vazhdon të jetë po ai zë i ëmbël e i dashur për publikun ashtu siç ishte në fillim.

Ajo se çfarë e bën të veçantë nga këngëtaret tjera është modestia e saj, e cila çdo herë ka folur pa mendjemadhësi e me sinqeritetin më të madh.

Jeta e Remzises sa i përket profesionit dihet që është e stërngarkuar, por si është ajo si nënë, bashkëshorte e vjehërr tregon vet në intervistat e saja.

Së fundmi, në një intervist për ‘Prive’ këngëtares i janë adresuar pyetje të llojllojshme për jetën familjare dhe atë profesionale.

Duke parë parasysh të arriturat e saja, ishte e pamundur të mos pyetej se a ka diçka që i ka ngelë merak në këtë jetë, apo te gjitha çfarë i ka synuar i ka arritur.

E përgjigja e saj ishte e thjesht duke thënë se për këtë jetë nuk kam zhig./Kosovarja/.