Çfarë i “lidh” përpos të Krenarit, Luanën dhe Dafinën?

Që të dy bukuroshet shqiptare kanë një karrierë të mbushur me shumë suksese, shkruan “InfoKosova”.

Dafina Zeqiri karrierën e saj e ka bazuar vetëm në muzikë, ndërsa Luana fillimishtë si velinë, më pas si moderatore dhe këngëtare.

Kënga dihet se nuk i ec mirë Luanës ngase për të kënduar duhet pasur zë, të cilin në krahasim me Dafinën, Vjollca nuk e ka.

Por që të dy bukuroshet tona i lidh diçka tjetër përpos Krenarit, ish të dashurit të Dafinës, e i dashuri aktual i Luanës.

Pra, Luanën dhe Dafinën i lidh kjo pamje e flokëve të cilën që të dyja e kanë të ngjajshme.

Për Dafinën po shihet se e ka paruke, ndërsa Luana nuk dihet./InfoKosova/