Agnesa si beqare bredh e lirë nëpër shumë vende të ndryshme të botës , shkruan “InfoKosova”.

Vizitat e saja në shumicën e rasteve lidhen me aktivitetet dhe organizimet e bukurisë.

Agnesa ndodhe në Itali me një projket, ku edhe ka ndarë disa imazhe me ndjekësit.

Por në njërin nga mëngjeset i ndodh edhe kjo, siç mund të shihet është një zog pulëbardhë ku i është ofruar në tavolinë dhe ha mëngjesin bashkë me Agnesen. /InfoKosova/