Çfarë i tha Balina që Fifi nuk e përballoi dot?

Në Big Brother Albania Vip ka ndodhur diçka e pazakontë.

Teksa po diskutohej për ndërhyrjen e Fifit në lidhjen e Sarës dhe Pajtimit lindi një debat mes opinionistes Balina dhe Fifit.

Balina i tha Fifit që nuk duhet të ndërhyjë dhe kjo ishte ndërhyrja e dytë që e bën gjatë këtij spektakli.

Fifi tha se nuk ka ndërhyrë dhe se nuk ka nevojë për një vëmendje të tillë.

Pas kësaj Fifit i bie të fikët.

Pjesë nga debati:

Balina: Ke ndërhyrë dhe kjo është hera e dytë që ndërhyn në një lidhje.

Leji të bëjnë çfarë duan ata.

Të ka dalë loja nga duart dhe po e humb vëmendjen.

Fifi: Unë nuk kam nevojë për një vëmendje të tillë.

Për këtë vëmendje unë dal nga shtëpia urgjentisht tani.

Arbana dal nga shtëpia tani.

Në këto momente Fifit i bie të fikët.

Shiko videon: