Moderatori dhe aktori i njohur Ermal Mamaqi ka treguar se çfarë kërkon nga një grua.

Këtë e ka bërë të ditur vetë ai.

Ermal Mamaqi së fundi ka treguar së çfarë kërkon një burrë nga një grua.

Ermal Mamaqi dhe Ami janë ndër çiftet më të dashura në botën e televizionit.

Ermali sapo publikoi një foto ku shihen çifti përkrah njëri-tjetrit, dhe po duken mjaft bukur.

Sipër fotos, Ermali na tregoi kërkesën e një burri ndaj një gruaje.

Ai thotë se një burrë ka nevojë për një grua që beson tek ai.