Çfarë na porosit Shekspiri në lidhje me lumturinë?

Çfarë na porosit Shekspiri në lidhje me lumturinë?

Çfarë na porosit Shekspiri në lidhje me lumturinë?

Një herë, të pranishmëve Shekspiri u kishte thënë:

“Unë gjithmonë ndihem i lumtur.

A e dini pse? Për arsyen se unë asnjëherë nuk shpresoj asgjë prej askujt!

Shpresimet gjithmonë sjellin dhembje.

Jeta është e shkurtër, prandaj duajeni!

Jini të lumtur dhe vazhdoni të buzëqeshni!

Jetoni thjesht për veten dhe:

Para se të flisni, DËGJONI!

Para se të shkruani, MENDONI!

Para se të shpenzoni, FITONI!

Para se të luteni, NDJENI!

Para se të lëndoni, NDIENI!

Para se të urreni, DASHURONI!

Para se të heqni dorë, PËRPIQUNI!

Para se të vdisni, JETONI!