Çfarë po ndodh kështu me “Sasën”?

Adriana Matoshi apo siç njihet në publikun kosovar në rolin e Sasës te seriali “O sa mire”, veçohet për çdo paraqitje të saj.

Përveç serialit “O sa mire”, Adriana ka korrur suksese ndërkombëtare me filmin më të përfolur e të pëlqyer “Zana’.

Në çdo vend ku ajo merr pjesë merr vëmendjen e publikut për arsye se të gjithë e vlerësojnë punën e saj si një nga aktoret më të përkushtuara në punën që bën.

Kohëve të fundit Adriana është shumë aktive në rrjete sociale, duke ndarë fotografi të ndryshme nga jeta e saj që shpërndanë çdo herë pozitivitet tek të gjithë.

Ajo çfarë po vërejmë është që po zbukurohet pasi që po i kushton rendësi te veçantë pamjes fizike dhe më të vertetë po duket bukur apo jo? /Kosovarja/