Exhe është aktorja më e bukur e serialit “Zonja Fazilet me të bijat”, serial ky i cili emitohet cdo ditë nga e hëna në të premte, shkruan “InfoKosova”.

Exhe këto epizode është duke kaluar në një gënjeshtër që i bëri mikja e saj apo reja nëse mund ta quajmë.

Atë e shfrytëzoi ajo dhe tani dalë nga dale po zbulohet.

Por, Exhe përpak sa nuk e humbi nënën dhe motrën e saj në këtë serial shkaku i intrigave të Jaseminit.

E në anën tjetër është pikërisht Jasemin ajo e cila po mundohet që ta marr nën kontroll tërë pasurinë e familjes Egemen, pjesë e së cilës është edhe bukuroshja Exhe.

Se çfarë do të ndodhë në episodet e ardhshme ne do t’iu sjellim informacione të hollësishme./InfoKosova/