Çfarë po ndodh mes Dj Dagz dhe Einxhel?

Afrimitet i Arbërit dhe Einxhel ka sjellur shumë dyshime tek banorët.

E para ishte Fifi ajo që e nga.cmoj duke i përmendur momentet që ai ka kaluar me Einxhel.

“Me kë rri Arbri deri në 7 të mëngjesit”?,-e pyet ajo me shaka.

Ai e mori shumë seriozisht pyetjen e Fifit duke i thënë se kjo nuk është aspak e vërtetë dhe se njerezit mund ta keqkuptojnë.

“Unë një gjë po e them,këtu në shtëpi duhet të jesh njeri i keq që të pëlqehesh, unë jam njeri i mirë dhe njerezit po e keqkuptojnë dhe po e marrin për dicka tjetër që “mund ta quajnë refuzim pastaj”.

Se di që ja kam dhënë ndjenjën dikujt që të më refuzoj”-thot ai.