Vajzat janë të çmendura dhe të turpshme njëkohësisht, shkruan InfoKosova.

Shumë prej tyre nuk shprehen lehtësisht para njerëzve të rinj, por ka shumë gjëra që ato bëjnë kur gjenden vetëm para një pasqyre.

Këto janë disa nga gjërat që vajzat e turpshme bëjnë para pasqyrës, kur janë vetëm në shtëpi./InfoKosova/

1. Kontrollojnë të pasmet

2. Bëjnë fytyra gazmore

3. U mbajnë erë sqetullave

4. Kontrollojnë hundën për puçrra