Çifti i njohur shtrihen në spital, dyshohen për koronavirus

Linda Lusardi dhe burri i saj Sam Kane janë duke u testuar për COVID-19 pasi tregojnë simptoma të virusit vdekjeprurës.

Aktori 61-vjeçar ndau lajmin shqetësues në faqet e tij në Facebook të premten se dyshja janë “shumë të sëmurë”, por ata janë të qëndrueshëm.

Ai gjithashtu kërkoi që njerëzit të luteshin për ta gjatë kësaj kohe.

Sam shënoi në faqen e mediave sociale: “Të gjithë atyre që na njohin.

Linda dhe unë jemi dërguar në spital dhe do të testohemi.

Ne jemi të dy të qëndrueshëm, por shumë të sëmurë.

“Faleminderit për të gjitha mesazhet tuaja të mbështetjes.

A mund t’ju lutem t’ju kërkoj që të mos largoheni në këtë kohë”.

Në anën tjetër edhe Linda shkroi në twitter se kurrë më parë nuk ka qenë kaq e sëmurë.

Ajo përfundoi shkrimin e saj duke nxitur ndjekësit e saj të qëndrojnë brenda dhe të qëndrojnë të sigurt në një moment kaq të çuditshëm.

“Pra, qëndroni të sigurt të gjithë dhe ndiqni këshillat e ekspertëve – ju lutemi kujdesuni për veten, të dashurit dhe njëri-tjetrin”.

Të mërkurën, Linda zbuloi lajmet e saj për koronavirusin pasi i tha rastësisht një fansi se ajo është kontraktuar me virusin.