Çika e Lutës lazdrohet para pasqyrës

Tashmë emri i saj shihet çdo ditë duke u lakuar nga mediat rozë.

Bukuria e saj, paraqitjet dhe provokimet që i bën kohë pas kohë e bëjnë të jetë e përfolur.

Lotina vajza e dytë e Lutfiut po vazhdon të jetë tejet provokuese duke ekspozuar linjat e përsosura trupore poashtu edhe paraqitjet e rralla pa grim e bëjnë të jetë mjaftë e komentuar.

Në rrjetin social Instagram bukuroshja numëron mbi 22 mijë ndjekës, gjë kjo që e bën të marrë famë të madhe.

Ajo ndau një video para pasqyrës ku provokoj me gjoksin e saj dhe trupin si peshk, por që edhe u lazdrua pak duke shfaqur gjuhën jashtë.

Po e tepron me këto gjeste, apo?/Kosovarja/

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/534753923826181/