Cilët do të jenë ministrat e Nismës në Qeverinë Hoti?

Në Qeverinë e re të Avdullah Hotit, hise do të ketë edhe Nisma Socialdemokrate, me tri poste ekzekutive.

Nisma tashmë ka zgjedhur se cilat ministri do t’i udhëheqë.

Endrit Shala nga kjo parti konfirmoi se Nisma do të ketë një zëvendëskryeministër, Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë dhe atë të Mirëqenies Sociale, si dhe katër zëvendësministra.

“Nisma do të ketë zëvendëskryeministrin, Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe katër zëvendësministra.

Për emrat e ministrave ende nuk kemi vendosur”, ka thënë ai për Klan Kosova.

Për postet ministrore të Nismës janë përmendur Vesel Krasniqi, Skënder Reçica dhe Valdete Bajrami.