Cili nga këta burra mban më shumë peshë?

Disa hulumtime kanë vërtetuar se zgjidhja e gjëegjëzave dhe enigmave është jashtëzakonisht e dobishme për trurin tuaj.

Ajo m’preh mendjen tuaj, përmirëson kujtesën tuaj dhe ju mëson t’i kushtoni vëmendje detajeve të vogla dhe mbi të gjitha ju argëtoheni.

Shijoni një nga këto enigma më poshtë.

Cili burrë mban më shumë peshë?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Burri në mes mban 25% peshë më shumë.