Cili po mendon për një fëmijë të dytë, Labi apo Qëndresa?

Në Prive Tok të së shtunës që ka kaluar, ishte Labi dhe bashkëshortja e tij Qëndresa.

Përmes kësaj rubrike të re të emisionit, ata treguan shumë gjëra interesante për njëri-tjetrin.

Cili prej tyre po mendon për një fëmijë të dytë, cili është prind më i mirë dhe cili ka rroba më shumë?

Përgjigjet e tyre dhe më shumë mund t’i kuptoni poshtë videos./Prive/

Shiko Videon: