Në emisionin ‘n’Kosovë Show’, ishin Arban Abrashi dhe humoristi i njohur kosovar Rasim Thaqi i njohur si Cima.

Humoristi Cima si gjithmonë me tregimet dhe përvojat e tij të treguara përplot me humor, e bënë publikun të qesh.

Kësaj radhe ai ka vendosur të tregojë një histori që ka të bëjë me gruan e tij.

Nga minuta e 1:04  e videos së mëposhtme dëgjoni rrëfimin e tij: