Çka janë mes vete Ana Kabashi dhe Tayna?

Që të dyja janë këngëtare të suksesshme.

Tayna vazhdon të rrijë në top listat e muzikës vendore më secilën këngë që publikon, ndërsa Ana vazhdon të ketë një sukses të madh në publikimin e këngëve të saj, shkruan InfoKosova.

Përveç zhanrit që nuk e kanë të njëjtë, ato gëzojnë një ngjashmëri të madhe në fytyrë.

Nuk dihet nëse janë diçka mes vetë apo ndërhyrjet estetike i bënë të dukën të ngjashme./InfoKosova/

Ana Kabashi:

Tayna: