Çka ke ti me Ilirin? Sabiani revoltohet me banorët

Ai ka diskutuar bashkë me Donaldin dhe Beatrix.

Derisa, Donaldi fliste duke iu drejtuar banorëve disa akuza për Ilirin, Sabiani duke e ditur se është mik i mirë i tij ka reaguar, shkruan lajmi.net.

Çka ke ti me Ilirin, ju drejtua Beatrix e cila tregoi edhe arsyen se disa veprime të tij nuk i kanë pëlqyer.

Ndërkohë, Sabiani thotë pse duhet të përzihet Beatrix kur Donaldi mund të sqarohet me Ilirin personalisht./Lajmi/