Çka ndodh kur gjyshi i jepë për të ngrën Poem Blu

Poem Blu nuk e ka fare problem të qëndroj edhe pa nënën, vetëm me gjyshin dhe gjyshën.

Poem kur rri me gjyshin e saj, ati nuk i bëhet vonë nese Poem bëhet pisë duke ngrënë diçka që ai i jepë sepse si çdo gjyshë dëshira e tij është vetëm që ajo të mos mbetet e uritur.

Gjyshja e saj Xheraldina , ka një dashuri të cilën ajo nuk di as si ta shpreh për të, sepse Poem, siç ka thënë ajo ua ka dryshuar jetën.

Po të shikoash Instagramin e Xherit është i stërmbushur me fotografi e video të Poem, ajo ndan po thuajse çdo gjë qe ajo bënë për hërë të parë./Kosovarja/