Çka nëse Adriana Matoshi do të shkonte e veshur kështu në Kuvend?

Aktorja e njohur e filmit dhe serialeve, Adriana Matoshi, është edhe deputete e Kuvendit të Kosovës nga rradhët e “Vetvendosjes”.

Që kur e fitoi një ulëse në Kuvend, diskutimet publike rreth saj dhe aktivitetit aty, nuk janë ndalur.

Së fundi, aktorja u bë temë debati nga qytetarët për mënyrën se si ajo shkoj e veshur në senacen e fundit të Kuvendit të Kosovës.

E, çka nëse Adrianes si aktore dhe bukuroshe do ti tekej të shkonte e veshur si më poshtë në Kuvend?/Kosovarja/