Çka po ndodh mes Hande Erçel dhe Kerem Bürsin

Dy aktorët e dashur të publikut të cilët kohët e fundit janë angazhuar në një projekt të ri kanë marrë akoma më shumë vëmendjen e publikut.

Ato tërhoqën kureshtjen e fansave më një video postim të bërë në rrjetet e tyre sociale.

Kerem dhe Hande kanë vënë një bast dhe aktori u shpreh:

“Nëse fitoj unë, do të zgjedh foton që dua nga telefoni yt dhe do ta postoj në rrjetet sociale në rast të kundërt do zgjedhësh ti foton nga telefoni im dhe do e postosh”.

Hande e surprizuar tha në video që një gjë e tillë nuk do të ndodhte.