Çka po ndodhë me vetullën e “qarë” të Adelinës?

Sa shumë epitete i ka falur publiku këngëtares së njohur, Adelina Ismaili, yllit të muzikës moderne.

Adelina është këngëtare dhe tekst-shkruese, madje shumë nga këngët e saj ajo i shkruar vetë.

Adelina, e ka lënë disi anash muzikën, por jo edhe botën e televizionit, pasi po realizon suksesshëm emisionin “Tete a tete”, me të ftuar të fushave të ndryshme.

Në emision, Adelina po duket bukur dhe po lëvron në stile të ndryshme, ama asnjëherë nuk ia pamë vetullën origjinale dhe me të qarën karakteristike.

Menduat se i ka bërë diçka?

Jo!

I duket shumë bukur…/kosoavrja