Një tendencë e re ka çmendur rrjetet sociale.

Pas sfidës së ku njerëzit duhet të hidhnin koka me ujë mbi veten, një sfidë akoma më e çmendur po qarkullon në rrjetet sociale.

Këtë herë bëhet fjalë për një sfidë ku njerëzit duhet të ekspozojnë organet e tyre gjenitale në supermarket dhe të bësh foto për ta postuar më pas në Facebook, Instagram ose rrjete të tjera sociale.

Në fakt askush nuk e priste që në rrjete sociale të përhapej një sfidë e tillë, megjithatë tendenca e re është bërë shumë tërheqëse dhe disa kanë guxim për ta bërë.

Shiko Fotot: