Ç’mund të ndodhë kur lë vajzën e vogël në mes të 14 qenve të stërmëdhenj?!

Video e mëposhtme tregon një moment paqeje dhe të gëzueshëm mes një vogëlusheje dhe 14 qenve.

Pamjet janë regjistruar në Norvegji dhe tregojnë momentin e ëmbël ku një vogëlushe e lumtur luan dhe argëtohet me qentë e mëdhenj.

Pamjet janë regjistruar nga babai i vogëlushes, si një kujtim i bukur, ndërsa janë shpërndarë gjerësisht në internet dhe rrjetet sociale.

Vogëlushja shfaqet shumë e gëzuar ku luan, vrapon së bashku me qentë.

Shihni videon: