Ç’të bëjnë fansat s’ta bën as perëndia. Shikoni çi ka ndodhur Dhurata Dorës

Dhurata Dora po vijon me koncertet dhe projektet e reja muzikore.

E në këtë drejtim ajo ka fansa e dashamirës pafund.

Në një koncert që ka patur së fundmi një nga fanset e saj të zjarrta tejkaloi sigurimin dhe u ngjit në skenë teksa Dhurata po performonte.

Reagimi i sigurimit ishte i menjëhershëm por Dhurata e ndaloi dhe e vazhdoi performancën e saj duke mbajtur të përqafuar fansen e saj të zjarrtë, bashkëpunimi i saj i parë me Elvana Gjatën “Gajde” është kënga më e pëlqyer e momentit.

Shiko videon: