Çudit Mikela: Ana më ka kapur nga gjoksi dhe vithet tek dhoma e zhveshjes

Vajzat kanë diskutuar sot në “Përputhen.”

Ana është akuzuar nga djemtë se mos ndoshta i pëlqejnë vajzat,.

Ndërkohë, ajo ka reaguar e cila tha se veprimet e saj janë për arsye se ajo i respekton.

Ndryshe, Mikela e ka akuzuar se ajo i ka kapur gjoksin dhe vithet tek dhoma e zhveshjes.

Shiko videon: