Dafina atraktive, në fotosesion të ri tregon linjat mahnitëse

Është unike në këndim, unike në stil dhe paraqitje.

Artistja e cila ka një karrierë të gjatë, por ende vazhdon të jetë ‘Op Top’ ka treguar edhe një herë bukurinë joshëse të saj.

Bëhet fjalë për këngëtaren Dafina Zeqiri e cila këto ditë ka bërë një ndryshim goxha të madh në pamje, duke realizuar fotosesion të veçantë.

E veshur me një bluzë të shkurtë e cila ia zbulonte pak nga pjesët intime, e kombinuar në pjesën e poshtme me veshje me shkëlqim, flokët të gjata dhe sy blu, Dafina edhe një herë ngacmoi imagjinatën.

Lin.jat tërheqëse dhe seusualitet i saj kompletuan fotosesion duke e bërë edhe më atra.ktiv.

Ndërkohë theksojmë që Dafina edhe gjatë kohës së pandemisë ka punuar për këngë të reja në studion, ndërsa ka lansuar dy të tilla./Indeksonline/