Dafina si Beyonce me stilin e saj të ri

Dafina Zeqiri ka vazhduar që të eksperi.mentojë me stilin e saj.

E tillë ajo është paraqitur edhe sot me një stil që pak a shumë e bën atë të duket si Beyonce.

Megjithatë, këngëtarja është njëra prej këngëtarëve më aktive sivjet në Kosovë dhe tanimë ajo ka realizuar disa këngë që janë bërë hite.

Madje edhe gjatë pandemisë Dafina kishte lansuar dy këngë, të dyja këto në bashkëpunim me Cricket me të cilin ajo realizoi dy këngë edhe gjatë pandemisë – të dyja këto këngë u bën histe. /GazetaExpress/