Dafina Zeqiri i bashkohet nismës ‘Women supporting women’

Bashkëshortja e Kobe Bryant, Vanesa ka nisur një sfidë, ku nxit femrat të publikojnë imazhe bardhezi në rrjetet sociale dhe si mbishkrim të përdorin “Women supporting women”.

Kësaj nisme i është bashkuar edhe këngëtarja Dafina Zeqiri, e cila përdor fjalët e Vera Orës:

“Përkraheni shoqja-shoqen, ndajeni dashurinë me suport dhe përkrahje ndaj njëra-tjetrës e kurrsesi me zili e urrejtje!”.