Dafina Zeqiri iu “qesh në fytyrë” serbëve që nuk e pranojnë pavarësinë e Kosovës

Dafina Zeqiri është një nga artistët e shumtë që kanë reaguar ndaj gabimit të kompanisë ‘Apple’ e cila kishte vendosur Kosovën si pjesë të Serbisë.

Ditët e fundit është bërë një fushatë e madhe nga artistë shqiptarë ndaj kompanisë ‘Apple’ për të përmisuar gabimin e bërë,

Dhe pos timet e shumta dhe të ndryshme nga artistët tanë që tregojnë për historinë e vendit tonë, kanë nxitur reagime tek serbët, nga të cilët s’kanë munguar as kërcë.nimet.

Dafina Zeqiri së fundmi pu blikoi një video në profilin e saj në Instagram, ku shihej duke qeshur, dhe si përshkrim të saj shkroi “Serbia kur thotë se Kosova është pjesë e saj, dhe kosovarët që e dinë të vërtetën”. /Lajmi.net/