Web Analytics

Dafina Zeqiri ndanë recetën më të rëndësishme në jetë

Flitet e pëlqehet gjithmonë dhe jo pa arsye. Si jeta e saj profesionale, ashtu edhe ajo private kanë mjaftë zhvillime.

Është ndër këngëtaret më atraktive dhe që vlerësohet për talentin dhe stilin e veçantë që e posedon.

Dafina, që në paraqitjet e para ka ditur ta prezantoj vetën më ndryshe dhe të mos jetë pjesë e “shumicës’’.

Ka treguar se ëndrra e saj që në fëmijëri ishte të bëhej këngëtare e famshme.

Ajo, dikur ka shkruar tekste këngësh dhe më pas ka filluar të këndoj.

Porosia e Dafinës edhe më tej është kjo: “Shkoni mbas ëndrrave tuaja (Follow ur dreams).

Këngëtarja e ka ndjekur ëndrrën e saj, bëjeni edhe ju./kosovarja

Nga rubrika