Dafina Zeqiri shfaqet joshëse me gjoksin jashtë, ekspozon të pasmet gjigante

Dafina Zeqiri është njëra nga artistet më të pëlqyera dhe më të dëgjuara.

Ajo komentohet mjaftë shumë edhe për veshjen e saj e cila gjithmonë është e bukur dhe nuk ka nevojë për ktitika.

Dafina nganjhherë shfaqet edhe pr.ovokative, por gjithmonë e bukur dhe e kuruar.

Edhe në postimin e saj të fundmit ka zgjedhur të provokojë më gjoksin jashtë dhe me poza të nxehta./Kosovajra/