Dardan Molliqaj: Albin Kurti është tradhëtar

Dardan Molliqaj, kryetar i PSD-së sonte në ‘A Show’ e ka quajtur tradhtar kreun e VV-së, Albin Kurtin.

Molliqaj thotë se për interesat e tij, Kurti tradhtoi interesat e vendit dhe se një gjë të tillë nuk e ka bërë PSD.

‘’Kurti është tradhtar i qëndrimeve politike dhe asaj që ka bërë VV në tërësinë e saj.

Të gjitha këto një nga një i tradhtoi.

Kurse ne nuk i tradhtuam.

Kurti tradhtoi politikisht edhe interesin e Kosovës dhe qëndroi besnik interesit të vetë dhe partisë’’, ka thënë Molliqaj.