Daut Haradinaj bëhet me shofer të ri dhe më të sigurtë

Daut Haradinaj është në vijen e parë të politikanëve që prej vitesh qëndron stoikisht në skenën politike, e cila shpesh di të jetë e pa parashikueshme.

Haradinaj i luftës dhe paqes, qëndrimet e tij i thotë më zë të lartë dhe burrash.

Ama, ja që shoferin e ka grua, madje më të dashurën e të sigurtën e mundshme, sepse është gruaja e tij.

Është lehtësisht e dallueshme se martesa e deputetit të Kuvendit të Kosovës është e lumtur dhe se familja e tij është tejet e konsoliduar.

Dauti e Lola, shpesh kaë folur për marrëdhënien e tyre publikisht, duke treguar mjaftë detaje edhe nga jeta e tyre personale, shkruan “Kosovarja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daut Haradinaj (@haradinaj.daut)