Daut Haradinaj njofton se Plava po lidhet me Kosovë

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj ka vizituar sot nga afër punimet që po bëhen në rrugën nacionale Deçan-Plavë.

Bashkë me kryetarin e Deçanit Bashkim Ramosaj, Haradinaj shikuan nga afër punimet që po realizohen në atë pjesë.

Pas kësaj, Haradinaj u shpreh se shumë shpejtë Plava do të lidhet me Kosovë.

Dy vite më parë, deputeti Haradinaj pati premtuar se kjo rrugë do të bëhet.

“Manastiri duhet të jetë i hapur për popull dhe duhet të kultivojë vlera ndërnjerëzore për çka është edhe i thirrur.

E jo të jetë pengesë për zhvillimin e kësaj zone.

Rruga do të bëhet”, pati deklaruar Haradinaj.

Daut Haradinaj i cili ka qenë pjesëtarë i UÇK-së, pati përkujtuar në detaje kohën e luftës kur Manastiri është ruajtur dhe nuk është prishur dhe se sipas tij këtë objekt shqiptarët e kanë ruajtur me shekuj./Indeksonline/

https://www.facebook.com/DautHaradinaj/posts/2814596995260077